Siste nytt

Allidrett for voksne

Allidrett for voksne

Allidrett for voksne er en samlegruppe for diverse aktiviteter for voksne som ikke faller naturlig inn under noen av de andre gruppene..

Aktivitetene i gruppen Allidrett for voksne består av følgende grupper høsten 2016:

Allidrett for voksne Dette er den gamle «herretrimmen» i ny form, og er åpent for begge kjønn. Både ungdom (fra 16 år) og voksne er velkommen. Gruppa spiller mye innebandy, men det er også åpent for andre aktiviteter.

Trening tirsdager fra kl. 20:00.

Hallidrett for damer Hallidrett for damer er et lavterskel tilbud med varierte hall-aktiviteter for damer fra 16 år og oppover. Dette er et tilbud som passer for alle, uansett form. Aktivitetene er ofte ulike ballspill (kanonball, innebandy, volleyball, håndball, fotball, basketball), men vi prøver gjerne ut nye ting også.

Trening onsdager fra kl. 20:00.

Fotballtorsdag En god gammel «vi deler inn i lag og spiller fotball» aktivitet. Alt fra de som er «best foran tv’n» til gamle stjerner på banen møtes til dyst.

Trening torsdager fra kl. 21:30.

Håndball Old Girls

Dette er en gjeng spreke damer som samles 1 gang i uka for å spille håndball og å ha det gøy sammen.

Deltakerne har varierende ambisjonsnivå: Noen er med bare for treningens skyld og det sosiale, mens andre også spiller noen treningskamper og vurderer å melde seg på i serie.

Trening mandager fra 19.00-20.30

Aldersgrense for disse aktivitetene er 16 år

Funksjon Navn Mobil Epost
Leder Asbjørn Basnes 472 39 999  asbjorn@romerikebb.no
Martine Jensen
Morten Nystuen
Per Ove Enersen