top of page

Søndrestafetten blir et morsomt familie vennegjeng-arrangement:

Stafetten består av firemannslag med to voksne og to barn (5-12 år).

Stafetten starter ca kl 13:00:

1) En voksen løper rundt fotballbanen og rundt Bygdetunet etter en merket løype. Distansen er 800 meter. Veksler med ett barn som løper rundt banen, 350 meter.

2) Barnet veksler med det andre barnet som hopper/løper i sekk en liten runde og veksler til en voksen som hopper/løper litt lengre runde. Runden gjentas av de to siste (barn + voksen) på laget.

3) Tredje øvelse blir «skirenn». Hele laget stiller opp i samme skipar og skal gå én runde. Ved feil (hvis en faller av skien), må hele laget flytte en skilengde tilbake før de kan gå videre.

4) Fjerde øvelse er forflytning på planke. Hele laget stiller opp på en to meter lang planke og har en tilsvarende planke liggende ved siden av seg på bakken. Nå skal deltagerne ta planken på bakken og legge foran seg eller litt på siden av den de står på og så forflytte seg over på denne. Faller en deltager av, må hele laget flytte seg én plankelengde tilbake før de kan gå videre.

5) Femte og siste øvelse er «bæreløping». En voksen tar et barn på ryggen og løper en distanse med mindre hindre. Veksler med neste par som til sist løper i mål. Tidtakingen avsluttes.

6) Stafetten fortsetter med natursti rundt på Bygdetunet.

Påmelding innen 15. august 2023!

bottom of page