top of page

Onsdagsgjengen

Onsdagsgjengen er en gruppe pensjonister som møtes hver onsdag kl. 09.00, og jobber fram til kl. 15.00. Vi starter dagen sammen med daglig leder, som fordeler oppgaver.

Vi utfører forskjellige jobber for SHIUL. Vi gjør forefallende arbeid og vedlikehold på SHIUL sine bygg og anlegg, noe som er helt avgjørende for å opprettholde dagens nivå. Det går på gressklipping, rydding, vedlikehold og utbedringer. I tillegg utfører vi oppgaver som SHIUL får litt betalt for. Det kan f.eks. være maling av kommunale boliger, klipping av gress langs gangveien på Hemnes osv.

Vi stiller også opp når Bråte skole har hjelpebehov. Alle oppgaver er meningsfulle og viktige for SHIUL og fellesskapet.

Oppgavene i seg selv gir oss glede, og en god opplevelse av fellesskap. Vi har det trivelig sammen og lærer hverandre å kjenne på en god måte. Vi spiser felles lunsj, og dette er dagens høydepunkt. Nina serverer god mat, og praten går livlig rundt bordet. Det sosiale med å bli kjent med hverandre har en stor plass i gruppa. Vi avslutter ved 15-giden med en kopp kaffe, og har alltid en god følelse ved dagens slutt, fordi vi har gjort noe nyttig for andre og bidratt til at lokalmiljøet vårt er i en god forfatning.

Kan du tenke deg å bli bedre kjent med oss, og jobbe litt sammen med oss? Da kan du i tilfelle stikke innom på en onsdag. Der treffer du flere av oss. Om det ikke passer for alle hver uke, spiller ingen rolle – alt er frivillig. Vi bruker ikke ordet «plikt». Vi møter opp når det passer, og jobber med det vi kan best.

 

Vi lærer stadig nye ting av hverandre, fordi hele spektret av gode fagfolk er der. Vi er i alderen 60-80+, og vi trenger rekruttering.

Bli med i et trivelig og uhøytidelig miljø, og gjør en jobb for SHIUL og bygda!

bottom of page