top of page
  • Følg med!

Sykkel- og skigruppa

Sykkelgruppa tilbyr organisert utesykling fra april til september. Frem til 1.juni starter vi kl 18 og møtes på Klubbhuset. Fra 1. juni sykler vi ute på tirsdager og torsdager fra kl 19.00.

Vi tilbyr også spinning på Treningstoppen fra August til Juni.

 

Sykkeltrening for barn

Sykkelgruppa tilbyr treninger for barn i alderen 8-12 år. Treningen foregår utendørs på sykkel hver torsdag fra 18.00-19.30. Vi møtes på Klubbhuset.

I vinterhalvåret foregår treningen innendørs i hallen hvor vi tilbyr variert trening med fokus på styrke, utholdenhet, lek og lagspill.

Krepserittet er foreløpig avlyst. Følg med! Oppdatert informasjon kommer!

Krepserittet er SHIULs og sykkelgruppas eget sykkelritt. Det ble arrangert første gang i 2012. Rittet har vært arrangert den andre helgen i juni hvert år. Krepserittet har tre klasser; Landevei, Terreng og Familie. Rittet foregår i Hemnesområdet med start og mål ved Søndrehallen.

Rittet har sin egen hjemmeside www.krepserittet.no her finner du detaljer om de ulike distansene mm.

Skigruppa introduserer barn og unge for skisporten. Når snøen kommer har vi skiaktivitet i samarbeid med sykkel- og allidrettens treningsgrupper. Skøytebane og skiområde ligger i vinterparken vår, bak Søndrehallen. Her arrangeres klubbrenn i flomlys, og dette er også utgangspunktfor en skitur i lysløypa eller til Pedersmoen.

Tidspunkt for klubbrenn og føremelding blir lagt ut her så snart det er klart.

bottom of page